Om Huddig Skills

Huddig Skills – utmaningen där du får möjlighet att visa dina färdigheter i en HUDDIG på annorlunda och unika sätt.

Du som redan kör en HUDDIG vet hur stark, flexibel och mångsidig våra maskiner är. Men alla har inte haft chansen att uppleva det. Därför anordnar vi nu Huddig Skills där både erfarna HUDDIG-förare och duktiga maskinförare av andra maskintyper får ett unikt tillfälle att uppleva en HUDDIG på ett lite annorlunda sätt.

Många HUDDIG-förare vittnar om maskinens höga prestanda och precision i hydraulik och transmission. Därför ville vi hitta ett roligt sätt att verkligen sätta de egenskaperna på prov.

Deltävlingar arrangeras på olika orter runtom i Sverige. Alla är välkomna att ansöka om en startplats (begränsat antal platser på varje ort) där platserna sedan delas ut slumpvis bland de anmälda. Vissa event kan bli Mini Skills där du spelar på en vanlig minigolfbana med en golfklubba som du greppar med tiltrotatorn. Mer information finns under anmälan till respektive event.

När alla deltävlingar har avgjorts bjuds vinnarna från respektive ort in till Huddigs fabrik i Hudiksvall. Här koras sedan Sverigemästaren i Huddig Skills i en rafflande final.

Vi tror att dina talanger blir mer synliga i en HUDDIG. Välkommen att testa dem i i Huddig Skills!