Om Huddig Skills

Nu lanserar vi HUDDIG SKILLS – utmaningen där du får möjlighet att visa dina färdigheter i en HUDDIG på annorlunda och unika sätt.

Du som redan kör en HUDDIG vet hur stark, flexibel och mångsidig våra maskiner är. Men alla har inte haft chansen att uppleva det. Därför anordnar vi nu den första upplagan av i Huddig Skills där både erfarna Huddigförare och duktiga maskinförare av andra maskintyper får ett unikt tillfälle att uppleva en HUDDIG på ett lite annorlunda sätt.

Många Huddigförare vittnar om maskinens höga prestanda och precision i hydraulik och transmission. Därför ville vi hitta ett roligt sätt att verkligen sätta de egenskaperna på prov.

Under 2022 och 2023 arrangeras deltävlingar på olika orter runtom i Sverige. Alla är välkomna att ansöka om en startplats (begränsat antal platser på varje ort) där platserna sedan delas ut slumpvis bland de anmälda.

När alla deltävlingar har avgjorts bjuds vinnarna från respektive ort in till Huddigs fabrik i Hudiksvall. Här koras sedan Sverigemästaren i Huddig Skills i en rafflande final.

Vi tror att dina talanger blir mer synliga i en HUDDIG. Välkommen att testa dem i i Huddig Skills!