Delta i Huddig Skills och bli bäst i Sverige!

ÄR DU SVERIGES BÄSTA HUDDIG-FÖRARE?

Huddig Skills – tävlingen där du får möjlighet att visa dina färdigheter i en HUDDIG på ett annorlunda, utmanande och unikt sätt. Reglerna är enkla – en specialutrustad HUDDIG. Två olika banor. Lägst antal slag på kortast tid vinner. Vi utmanar alla Sveriges maskinförare att visa mångsidigheten hos en HUDDIG genom att delta i denna första upplaga av Huddig Skills. Alla är välkomna att ansöka om en startplats (begränsat antal platser på varje ort) där platserna sedan delas ut slumpvis bland de anmälda. Vinnarna från respektive ort gör sedan upp om mästartiteln i en rafflande final utanför Huddigs fabrik i Hudiksvall preliminärt under sommaren 2023. Ansök om en startplats här och nu!

DELTÄVLINGAR

Deltävlingarna arrangeras under 2022 och 2023 på plats hos utvalda återförsäljare runt om i Sverige. Vissa event kan bli Mini Skills där du spelar på en vanlig minigolfbana med en golfklubba som du greppar med tiltrotatorn. Mer information finns under anmälan till respektive event.

Så hur anmäler du dig? Fyll i ett anmälningsformulär för den ort och dag som passar dig bäst. Alla förare som erhåller en startplats blir kontaktade med ytterligare information.

När alla deltävlingar har avgjorts bjuds vinnarna från respektive ort in till en riksfinal på plats utanför Huddigs fabrik i Hudiksvall. Finalen kommer preliminärt att äga rum sommaren 2023. Efter finalen har vi en första Sverigemästare i Huddig Skills! Så vad väntar du på? Skicka in en ansökan idag!

22-05-06

Luleå - STAFFARE Luleå

22-06-18

Stockholm - STAFFARE – Mini Skills

2-4 JUN 2022

Stockholm - Huddig - Mini Skills

15-17 sep 2022

Knutstorp - Huddig Försäljning Syd – Mini Skills

22-09-23

Hudiksvall - STAFFARE Hudiksvall

22-09-23

Tranås - VöXss Maskin – Mini Skills

22-09-30

Flen - VöXss Maskin – Mini Skills

Våren 2023

Uppsala - Staffare Mälardalen

25-27 Apr 2023

Älvsjö, Stockholm - Huddig - Mini Skills

2023

Karlstad - Maskin Väst

Skills-banan

Här är vår gigantiska bangolfbana som du ska spela dig igenom. Vi kan säga att den minst sagt kommer bli utmanande!

Banan Final

Följ tävlingarna på #HUDDIGSKILLS