Finalen

Många har deltagit, men endast ett fåtal har tagit sig till final. Våra finalister har visat sina färdigheter bakom spakarna och står nu inför finalspelet där tre hemliga tävlingsmoment väntar.

Finalmomenten kommer att ställa krav på både precision, planering och snabbhet. Den som klarar av momenten snabbast kommer att kunna titulera sig Sveriges bästa Huddigförare.
Prispallen kommer att stå redo och mycket står på spel. Vem tar hem segerbucklan och vilka blir stolta silver- och bronsmedaljörer?

Vi ser fram emot en rafflande kamp – må bäste förare vinna!

Finalen sker fredagen den 31 maj kl. 14.00 i Huddigs monter (Ö:06) på Svenska Maskinmässan 2024.

 

Välkommen till Huddigs monter på Svenska Maskinmässan 2024!
Äntligen är det dags för SMM 2024! Vi är självklart på plats och i år kommer det att hända extra mycket i vår monter (Ö:06) under mässdagarna. Läs mer om mässan:
https://www.maskinmassan.se/

Huddig-baren
Njut av förfriskningar och prata grävlastare, finansiering, tillbehör och allt däremellan. Våra återförsäljare finns så klart också på plats tillsammans med massor av våra härliga kunder.

Maskiner i montern
Passa på att syna våra senaste modeller – HUDDIG 1370 och vår hybridmaskin HUDDIG 1370T. Upplev de senaste funktionerna och provsitt i den uppdaterade hytten.