Var med och tävla!

Skicka in en deltagarförfrågan här!

Så här går det till

Om du vill vara med och tävla i Huddig Skills skickar du in en deltagarförfrågan här nedan. Om du erhåller en startplats blir du kontaktad med mer information. Om ni är flera från företaget som vill tävla, ser vi till ni får starta efter varandra. Observera att det finns ett begränsat antal startplatser på respektive ort, så se till att skicka in en deltagarförfrågan i tid.

OM SKILLS-BANAN

2022 års upplaga av HUDDIG SKILLS har golftema och avgörs på en gigantisk bangolfbana. Med vår specialdesignade putter ska du som deltagare spela golf med en HUDDIG 1260E med målet att sänka den skalenliga golfbollen i hålet på lägst antal slag och på kortast tid. Banan ser identisk ut på samtliga deltävlingar för rättvisans skull.

Reglerna är detsamma som i vanlig bangolf. Skulle du t.ex. slå bollen ut från banan, får du lägga tillbaka bollen vid den plats den slogs ut samt få ett pliktslag.

Maskinen, en HUDDIG 1260E, är förinställd i hydrauliken så att alla deltagare får samma förutsättningar. Låter det spännande? Ansök om din plats idag!

Anmäl dig här!

Anmäl dig till en av deltävlingarna under vår/sommar 2022 hos utvalda återförsäljare på olika orter i Sverige. Ansök om en startplats på den ort och dag som passar dig bäst. Alla förare som erhåller en startplats blir sedan kontaktade med mer information.

I och med Folkhälsomyndighetens skärpta regler kring Covid-19 har vi dock beslutat att flytta fram alla event till våren 2022. Det tycker vi så klart är tråkigt, men vi vill inte riskera någons hälsa i onödan. De nya datumen är inte spikade ännu, men din inskickade ansökan kommer fortfarande att gälla. Vi hoppas att du har förståelse för detta beslut och välkomnar dig istället till våra nya datum 2022. Vi presenterar de nya datumen så fort de är spikade.

2022

Hudiksvall - STAFFARE Hudiksvall

2022

Uppsala - Staffare Mälardalen

2022

Karlstad - Maskin Väst

2022

Karlstad - Maskin Väst

2022

Ängelholm - Huddig försäljning syd

2022

Luleå - Staffare Luleå

2022

Luleå - Staffare Luleå

2022

Flen - VöXss Maskin

2022

Tranås - VöXss Maskin

Vinnare deltävlingar

Finalen

Följ tävlingarna på #HUDDIGSKILLS