Anmälan

Så här går det till

Om du vill vara med och tävla i Huddig Skills skickar du in en deltagarförfrågan här nedan. Om du erhåller en startplats blir du kontaktad med mer information. Om ni är flera från företaget som vill tävla, ser vi till ni får starta efter varandra. Observera att det finns ett begränsat antal startplatser på respektive ort, så se till att skicka in en deltagarförfrågan i tid.

– OBS! Samtliga deltävlingar är nu genomförda –

OM SKILLS-BANAN

2022-2023 års upplaga av HUDDIG SKILLS har golftema och avgörs på en gigantisk bangolfbana. Med vår specialdesignade putter ska du som deltagare spela golf med en HUDDIG med målet att sänka den skalenliga golfbollen i hålet på lägst antal slag och på kortast tid. Banan ser identisk ut på samtliga deltävlingar för rättvisans skull.

Reglerna är detsamma som i vanlig bangolf. Skulle du t.ex. slå bollen ut från banan, får du lägga tillbaka bollen vid den plats den slogs ut samt få ett pliktslag.

Maskinen, en HUDDIG, är förinställd i hydrauliken så att alla deltagare får samma förutsättningar. Låter det spännande? Ansök om din plats idag! Observera att vissa event kan bli Mini Skills där du spelar på en vanlig minigolfbana med en golfklubba som du greppar med tiltrotatorn. Mer information finns under anmälan till respektive event.

Anmäl dig här!

Anmäl dig till en av deltävlingarna under 2022-2023 hos utvalda återförsäljare på olika orter i Sverige. Ansök om en startplats på den ort och dag som passar dig bäst. Alla förare som erhåller en startplats blir sedan kontaktade med mer information.

– OBS! Samtliga deltävlingar är nu genomförda –

Om Huddig Skills

Finalen

Följ tävlingarna på #HUDDIGSKILLS