Var med och tävla!

Skicka in en deltagarförfrågan här!

Så här går det till

Om du vill vara med och tävla i HUDDIG SKILLS skickar du in en deltagarförfrågan här nedan. Om du erhåller en startplats blir du kontaktad med mer information. Om ni är flera från företaget som vill tävla, ser vi till ni får starta efter varandra. Observera att det finns ett begränsat antal startplatser på respektive ort, så se till att skicka in en deltagarförfrågan i tid.

OM SKILLS-BANAN

2021 års upplaga av HUDDIG SKILLS har golftema och avgörs på en gigantisk bangolfbana. Med vår specialdesignade putter ska du som deltagare spela golf med en HUDDIG 1260E med målet att sänka den skalenliga golfbollen i hålet på lägst antal slag och på kortast tid. Banan ser identisk ut på samtliga deltävlingar för rättvisans skull.

Reglerna är detsamma som i vanlig bangolf. Skulle du t.ex. slå bollen ut från banan, får du lägga tillbaka bollen vid den plats den slogs ut samt få ett pliktslag.

Maskinen, en HUDDIG 1260E, är förinställd i hydrauliken så att alla deltagare får samma förutsättningar. Låter det spännande? Ansök om din plats idag!

Anmäl dig här!

Anmäl dig till en av deltävlingarna under vår/sommar 2021 hos utvalda återförsäljare på olika orter i Sverige. Ansök om en startplats på den ort och dag som passar dig bäst. Alla förare som erhåller en startplats blir sedan kontaktade med mer information.

I och med Folkhälsomyndighetens skärpta regler kring Covid-19 har vi dock beslutat att flytta fram de två första eventen (Hudiksvall 13/11 samt Uppsala 27/11) till våren 2021. Det tycker vi så klart är tråkigt, men vi vill inte riskera någons hälsa i onödan. De nya datumen är inte spikade ännu, men din inskickade ansökan kommer fortfarande att gälla. Vi hoppas att du har förståelse för detta beslut och välkomnar dig istället till våra nya datum i vår. Vi presenterar de nya datumen så fort de är spikade. 

2021

Hudiksvall - STAFFARE Hudiksvall

2021

Uppsala - Staffare Mälardalen

2021

Karlstad - Maskin Väst

2021

Karlstad - Maskin Väst

2021

Ängelholm - Huddig försäljning syd

2021

Luleå - Staffare Luleå

2021

Luleå - Staffare Luleå

2021

Flen - VöXss Maskin

2021

Tranås - VöXss Maskin

Vinnare deltävlingar

Finalen

Följ tävlingarna på #HUDDIGSKILLS